E-type hintar om bröllop – och Melinda Jacobs barn medverkar i hans musikvideo

Tidigare i år bekräftade Martin "E-type" Erikson och Melina Jacobs att de är ett par. Nu avslöjar Erikson fler detaljer om relationen, men vissa detaljer väljer han att spara till bröllopet.

Nu avslöjar Martin 'E-type' Erikson detaljer om relationen med Melinda Jacobs, bland annat att det kan bli ett bröllop framöver.
Nu avslöjar Martin "E-type" Erikson detaljer om relationen med Melinda Jacobs, bland annat att det kan bli ett bröllop framöver.

Det var i våras som artisten Martin "E-type" Erikson, 56, och Melinda Jacobs, 38, bekräftade att de är ett par. Sedan dess har paret hållt sin relation relativt bakom kulisserna, men inför E-types medverkan i "Sommar i P1" berättar han hur han och Jacobs träffades.

E-type avslöjar: Så träffades han och Melinda Jacobs

För E-type är inte "match making-grejer" något att hänga i granen. Däremot är gemensamma vänner något som går hem hos artisten:

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss.

Läs mer: E-type och Lilla hjärtats mamma bekräftar relationen: "Jag är kär"

E-type hintar om bröllop med Melinda Jacobs

Han tillägger att de var vänner ett tag innan de valde att gå vidare i relationen och hintar om ett kommande bröllop:

– Detaljerna spar jag till bröllopet, säger han.

Melinda Jacobs dotter är med i musikvideo

Förutom E-types besked om ett eventuellt framtida bröllop mellan honom och Jacobs och avslöjandet om hur de träffades, berättar Melinda att hennes dotter, som hon kallar "Lilla V, medverkar i hans senaste musikvideo:

"Idag släpper @dampf_official sitt album. I den andra singeln, Who Am I? Är lilla V med i musikvideon.", skriver Melina Jacobs på sin Instagram i början av juni.

Musikvideon som nyligen släppts tillhör Martins hårdrocksband, Dampf.