Efter Eric Saades inhopp i Let's dance – tittarna kräver förändring: "Behåll"

I lördags möttes Let's dance-tittarna av en ny programledarduo – en förändring som mottogs med öppna armar av tittarna.

Eric Saade hoppade in som programledare i Let's dance när Kristin Kaspersen, som är ersättare för Petra Mede, inte kunde medverka.

Förra veckan möttes Let's dance-tittarna av en ny programledarduo på dansgolvet. Kristin Kaspersen, som nyligen tog över programledarrollen från Petra Mede, ersattes nämligen av artisten Eric Saade under lördagen. Detta till följd av att Kaspersen, redan innan hon tackade ja till att hoppa in för Mede, hade ett kontrakterat jobb som träningsinstruktör på Maldiverna. Du kan läsa mer om det här.

Efter Kristin Kaspersens besked meddelade TV4 att nämnda Eric Saade hoppar in som programledare tillsammans med David Lindgren – ett inhopp som visade sig skulle bli succé.

Hyllningar efter Eric Saades programledardebut

Efter lördagens sändning har kommentarsfälten på Let's dance konto på Instagram totalt svämmat över på grund av kommentarer från tittare som uttrycker sina åsikter kring Eric Saades programledarprestation. Och en sak är säker: Artisten gjorde ett gott intryck på publiken.

"Eric Saade kan stanna kvar som programledare"

"Bästa bästa programledarparet. Eric Saade.. säger bara WOW .. se till att han stannar kvar "

"Eric stanna! Du är en awesome programledare!"

"TV4 behåll David och Eric. En riktigt underhållande kombo."

"Wow så bra Erik är som programledare! Han borde programledare tillsammans med David hela säsongen, jätte bra kombi ni två. David blev avslappnad och rolig igen tillsammans med Erik. Underbart "

"Låt Eric vara kvar!"

"David o Eric vilken succé!!"

"Här är nästa års programledare duo!!"

"Så bra med David o Eric"

"Superduo. Dessa önskar jag som programledare nästa säsong! "

Om vi får se mer av Eric Saade som programledare i framtiden återstår att se.