Efter påståendet om Madeleine McCann – polska Julia Wendels familj: Förkrossade

Förra veckan startade ett Instagram-konto där en kvinna i 20-årsåldern, Julia Wendel, utger sig för att vara försvunna Madeleine McCann. Nu ska den polska kvinnans familj ha uttalat sig om situationen.

Polska Julia Wendels familj uttalar sig om det faktum att deras dotter utger sig för att vara Madeleine McCann som försvann som sin familj 2007. På bild: Kate, Gerry och Madeleine McCann
Polska Julia Wendels familj uttalar sig om det faktum att deras dotter utger sig för att vara Madeleine McCann som försvann som sin familj 2007. På bild: Kate, Gerry och Madeleine McCann

Det var förra veckan som en polsk kvinna vid namn Julia Wendel gick ut på sitt Instagram-konto vid namn "Iammadeleinemccann" och utgav sig för att vara Madeleine McCann, en flicka som varit försvunnen sedan 2007. Du kan läsa mer om det här.

Brittiska Madeleine McCann var tre år när hon försvann från sin familj som var på semester i Portugal.

Julia Wendel utger sig för att vara Madeleine McCann

Julia Wendel har på Instagram-kontot publicerat flera filmer och bilder på sig själv där hon framför olika bevis som hon menar kopplar ihop henne med Madeleine McCann.

Wendel: DNA-test ska göras

Hon ska även ha bett Madeleine McCanns föräldrar, Kate och Gerry McCann, att göra ett Dna-test, vilket de enligt henen själv ska ha gått med på att göra.

Julia Wendels familj: Förkrossade

Nu ska Julia Wendels polska familj ha uttalat sig om situationen, och berättar att de är djupt förkrossade.

Det är tidningen The Mirror som uppger att Julia Wendels familj kommenterat att den 21-åriga kvinnan är deras dotter.

Enligt tidningen ska föräldrarna ha uttalat sig om situationen och då beskrivit att de är förkrossade. I uttalandet berättar de även att det finns bilder och minnen från 21-åringens uppväxt, vilket Julia Wendel själv berättat på sin Instagram att det inte finns.