Efter romansryktet: Darin berättar om realtionen till Maja Ivarsson

När Darin Zanyar medverkar i "Så mycket bättre" för andra gången berättar han om relationen till artisten Maja Ivarsson, som även hon var med i säsongen som sändes 2014.

När Maja Ivarsson och Darin Zanyar var med i "Så mycket bättre" 2014 gick det ett romansrykte mellan de två artisterna.

Det har hänt en hel del i Darin Zanyars liv sedan han var med i "Så mycket bättre" första gången. Förutom att hans låtar gjort succé runt om i världen och att han flyttat till Spanien har han också, genom ett öppet och ärligt inlägg på Instagram, kommit ut som homosexuell.

"Det tog ett tag för mig, men jag är stolt över att vara gay", skrev Darin i samband med Pride 2020.

Darin om relationen med Maja Ivarsson

Men under Darins första "Så mycket bättre"-medverkan, som spelades in under sommaren 2014, gick ett romansrykte mellan honom och artisten Maja Ivarsson – något som Darin väljer att ta upp i årets säsong av "Så mycket bättre".

– Vi hade ju en speciell "connection", men det blev något annat, säger han och tillägger:

– Folk ville ju att vi skulle vara tillsammans men det blev ju inte på det sättet.

"Starkt band"

Darin poängterar att de under inspelningen av "Så mycket bättre" 2014 fick en väldigt speciell relation – en relation som består än idag.

– Vissa personer har man ju ett så starkt band med. Man klickar på ett helt annat sätt och hon är en av de personerna, säger Darin och berättar att han träffade Maja bara några dagar innan han åkte till Gotland för inspelningen av årets säsong av musikprogrammet.

Om Darin lever i en kärleksrelation idag eller inte är oklart, men här kan du som är nyfiken på Darin läsa mer om honom.