Ernst återvänder till tv-rutan – då har Hemma med Ernst premiär

Ernst Kirchsteiger gör comeback framför kameran, den här gången med programserien Hemma med Ernst. Här är allt vi vet om tv-profilens nya program.

Hemma med Ernst har premiär hösten 2023.
Hemma med Ernst har premiär hösten 2023.

Programledaren Ernst Kirchsteiger inledde sin tv-karriär på SVT innan han senare övergick till TV4. På kanalen har han bland annat lett de omåttligt populära inredningsprogram Sommar med Ernst och Jul med Ernst.

Ernst har kommit att bli en av Sveriges mest folkkära programledare och förutom tv-produktioner har han arbetat med både inredningsarkitekt och designer. Och i november 2012 tog han steget ut i tidningsvärden och publicerade den egna tidningen Hemma med Ernst. Tidningen lades ned tre år senare 2015. Nu tycks Kirchsteiger återuppta konceptet Hemma med Ernst.

Ernst Kirchsteigers nya tv-program

I höst är han nämligen tillbaka med en ny programserie som går under samma namn som tidningen. Serien heter alltså Hemma med Erst och kommer, precis som det låter, handla om vardagliga tips för att nå det vackra i vardagen.

– Nu har jag fått ny energi och skaparlust. Huset jag har hittat är superinspirerande och ger mig fullt med idéer och tankar. Så förvänta er en lycklig och glad Ernst i högform. Jag känner mig helt fri att skapa efter eget huvud, säger Ernst Kirchsteiger i ett pressmeddelande.

När har Hemma med Ernst premiär?

Hemma med Ernst har premiär 26 september på TV4 och TV4 Play.