Följarna jublar efter Magdalena Graafs utseendeförändring: "WOW"

Magdalena Graaf visar upp sig själv i en ny look och får sina följare att gå loss i kommentarsfältet.

Magdalena Graaf visar upp sigs själv i en ny look.

Magdalena Graaf, 47, delar allt som oftast med sig av sin vardag på både sin blogg, men också på sin Instagram där hon har över 160 000 följare.

Hon delar inlägg om allt från härliga frukostar i solen och outfit-bilder, till hemmamys och infuencersamarbeten. Det är helt enkelt en blandad kompott som medieprofilens följare får hänga med på, något som verkar vara ett framgångsrecept.

Magdalena Graafs utseendeförändring engagerar

Bland kommentarerna under Magdalena Graafs inlägg syns allt som oftast ett stort gäng engagerade följare som delar med sig av sina åsikter kring det som publicerats, och hennes senaste inlägg är inget undantag.

I inlägget syns ett bildspel på Magdalena Graaf där hon visar upp sig själv i en ny frisyr. Det är en frisyr bestående av en brunhårig kort page, där håret är lite längre på ena sidan än den andra. I inlägget syns Magdalena posera i den nya frisyren samtidigt som hon önskar sina följare en trevlig dag.

"Tisdagskärlek till er", skriver hon i inlägget.

Den nya frisyren, som mycket väl skulle kunna vara en peruk, har genererat i att Magdalena Graaf nu överöses med kärlek och en hel del eld-emojis.

"Wow, skitsnyggt"

"Kanonsnyggt"

"Fint, den färgen klär dig"

"Så fin du är i mörkt hår med. Du passar i allt"

"Wow vad fint"

Magdalena Graaf visar upp sig själv i en ny frisyr.