Följarnas reaktion på Bingo Rimérs alkoholintag med barnen: "Har ni någon gräns?"

Fotografen Bingo Rimér postar frispråkigt på sin Instagram, och vissa publiceringar har fått följarna att reagera.

Bingo Rimér svarar på hur han tänker kring alkoholintag framför sina barn.
Bingo Rimér svarar på hur han tänker kring alkoholintag framför sina barn.

På sin Instagram delar Bingo Rimér, 46, öppet med sig av både känslor och vad som händer i vardagen. Följarna får hänga med på både hemmakvällar med barnen och blöta kvällar på krogen.

Bingo Rimér om sitt alkoholintag framför barnen

Nu undrar följarna hur Bingo Rimér och hans närmaste tänker kring alkohol i sällskap med barnen. Frågan kom upp under en frågestund som Bingo Rimér hade på sin Instagram Story, och syftar troligen på de middagar han har, bland annat tillsammans med flickvännen Julia Franzén, 31, och exflickvännen Katrin Zytomierska, 44, som han har barn tillsammans med, där det förekommer alkohol.

Läs mer: Då vill Bingo Rimér och Julia Franzén skaffa barn

"Hur tänker du kring ert intag av alkohol när era barn är med? Har ni någon gräns?", löd följarfrågan.

"Vi har hela tiden en dialog med våra barn. Hur de känner och vår bedömning är inte att alkoholen någonsin inkräktar på vårt jobb som föräldrar. Vi dricker alltid med måtta.", svarar Bingo Rimér.

"Dricks hela tiden"

Frågan om alkoholintag framför barnen har kommit upp på Bingos Instagram tidigare. Bland annat under en video där en festlig middag äger rum. Runt bordet sitter bland andra Katrin Zytomierska, hennes pappa samt Julia Franzen.

Runt bordet sitter även Bingo Rimérs och Katrin Zytomierskas söner, Ringo, 12, och Rambo, 9, samt Falke, 5, som Katrin har tillsammans med Alexander Klingstedt, 42.

"Finns det ingen som tänker på dom små när de dricks hela tiden när dom är med dig", kommenterar följaren.