Gravidlycka: "Bonde söker fru"-Susanna och Hannes väntar sitt andra barn

Susanna Karlsson väntar sitt andra barn med kärleken Hannes Haraldsson. Paret fann varandra i "Bonde söker fru" och ska nu bli tvåbarnsföräldrar. På Instagram visade de upp gravidlyckam.

Showbonden Susanna Karlsson väntar sitt andra barn med Hannes Haraldsson.
Showbonden Susanna Karlsson väntar sitt andra barn med Hannes Haraldsson.

I 2018 års upplaga av dejtingprogrammet "Bonde söker fru" fick tittarna följa mjölkbonden Susanna Karlsson i jakten på den stora kärleken, som hon fann i brevskrivaren Hannes Haraldsson.

Efter programmet har paret hunnit förlova sig och fått sitt första barn, sonen Tor. På sociala medier berättar Susanna att de nu väntar tillökning.

"Showbonden"-Susanna är gravid

Nästan två år efter sonen Tors födsel väntas en ny bebis äntra familjen Karsson-Haraldsson. Susanna och Hannes ska nu bli tvåbarnsföräldrar. På Instagram delar bonde-Susanna, alias "Showbonden", ultraljudsbilder och skriver:

"Så skönt att få berätta för er. Vi ska bli fyra i juli"

I en händelse avslöjar Susanna att hon numera är i vecka 14 och att gravidkläderna åker fram, då jeansen inte längre passar med gravidmagen.

– Det här är så sorgligt, nu tog jag mig i kragen. Packade ihop de jeansen som inte passar, det är alla jeans. Så jag ska gå upp på vinden och se om jag hittar lite grejer som passar just nu, säger hon.

Stort grattis till Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson!