Hanna Hedlund öppnar upp om måendet efter gravidupptäckten: "Så illamående"

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var i ett förhållande i över 20 år. Paret gick igenom tre graviditeter tillsammans, vilka trebarnsmamman berättar om i ett avsnitt av podcasten "Å andra sidan".

Hanna Hedlund berättar om hur hon mådde när hon först upptäckte att hon var gravid med ett av sina barn.
Hanna Hedlund berättar om hur hon mådde när hon först upptäckte att hon var gravid med ett av sina barn.

I juni 2021 berättade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de valt att gå skilda vägar. Detta efter 23 år tillsammans.

Efter uppbrottet– Martin Stenmarcks ord om kärlekslivet

Efter uppbrottet har ex-paret varit relativt tysta om kärlekslivet, men i radioprogrammet "Halv tre hos Lotta Bromé" som Martin Stenmarck gästade under hösten 2022 berättade han att han åtminstone då inte såg sig själv som singel:

– Om jag är singel? Nej inte riktigt längre, sa han i radioprogrammet och fortsatte:

– Det håller jag hemligt, jag har någon som jag tycker om.

Hanna Hedlund däremot, hon har valt att hålla sitt kärleksliv för sig själv. Inte heller i sin podcast "Å andra sidan", som hon har med sin vän Jessica Wahlgren, delar hon med sig av hur det ser ut på kärleksfronten. Däremot delar Hedlund ibland med sig av anekdoter från sitt tidigare förhållande, vilket förekommer i det senaste avsnittet av podcasten.

Hanna Hedlund berättar om gravidillamåendet

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har barnen Ida, Love och Saga tillsammans, vilka kommer på tal i avsnittet. Trebarnsmamman berättar nämligen om sina tidigare graviditeter och det mående som de förde med sig.

– Jag var så illamående, berättar hon i avsnittet och beskriver sedan hur hon tvingades ställa sig bakom bilar för att kräkas vid vägkanten, och berättar hur det var när hon då nyligen fick reda på att hon var gravid.

– När jag upptäckte att jag var gravid med Ida, då var vi uppe i Hälsingland och så hade någon rostat bröd och bränt det lite grann. En doft som jag annars tycker är ganska god, säger hon och tillägger:

– Jag sprang till toaletten och bara kräktes av den doften, och kunde till exempel heller inte dricka kaffe.

Vill du läsa mer om gravidillamående? Ta del av 11 grymma tips här.