Hanna Hedlund slår tillbaka mot kritiken: "Stackars Martin"

När Hanna Hedlund sjöng in det nya året i "Bingolotto" på nyårsafton möttes hon av kritik på Instagram. Nu ger hon svar på tal.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar efter 23 år tillsammans. Arkivbilder.

Tillsammans med skådespelaren Kajsa Ernst och artisten Lina Hedlund, var Hanna Hedlund en av gästerna i "Bingolottos" tv-sändning på nyårsafton. Efter sin medverkan i programmet fick hon motta kritik från en följare på Instagram som menade på att hon inte tog hand om sina barn – nu bemöter hon kommentaren.

Hanna Hedlund vad gift med Martin Stenmarck

Efter 23 år tillsammans valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gå skilda vägar. Paret berättade om separationen på Instagram i juni 2021. Hanna och Martin har tre barn tillsammans.

"Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra", skrev paret på Instagram.

Läs mer: Efter uppbrottet: Martin Stenmarck har hittat kärleken igen

Kritiken mot Hanna: "Stackars Martin"

När Hanna skulle ringa in nyårsafton befann hon sig i "Bingolottos" tv-studio, något som inte gick följarna obemärkt förbi. I podcasten "Å andra sidan", som Hanna Hedlund har med kollegan Jessica Wahlgren, talar hon ut om kritiken.

– Men jag skrev att vi skulle till "Bingolotto" och så vart det någon som skrev så här "Jaha borta från barnen igen, tar aldrig hand om barnen, stackars Martin", säger Hanna.

Hon berättar att det är sådana typer av kommentarer som hon tar bort från sitt konto.

– Det är som att komma hem till mig och säga en massa saker utan att fråga, utan att vara lyhörd, utan att agera utifrån någon som helst omtanke eller kärlek.