Här är allt du vill veta om Viktor Norén

Är du nyfiken på artisten Viktor Norén, en av de nya jurymedlemmarna i "Talang"? Här är allt du behöver veta om den nya "Talang"-jurymedlemmen.

Var bor Viktor Norén, vad heter hans fru och har han barn? Här är allt du vill veta om den nya jurymedlemmen i 'Talang': Artisten Viktor Norén.
Var bor Viktor Norén, vad heter hans fru och har han barn? Här är allt du vill veta om den nya jurymedlemmen i "Talang": Artisten Viktor Norén.

I mitten av 2022 kom beskedet att både Bianca Ingrosso, Sarah Dawn Finer och Edward af Silén slutar som jurymedlemmar i TV4:s tittarsuccé "Talang". David Batra sitter däremot kvar som jurymedlem under våren 2023 men får sällskap av komikern Johanna Nordström, skådespelaren Helena Bergström och artisten Viktor Norén.

Nu när den nya säsongen av "Talang" dragit igång är det många tittare som blivit nyfikna på de nya jurymedlemmarna, inte minst på Viktor Norén. Är du sugen på att veta mer om artisten från Borlänge?

Var med i "Så mycket bättre" hösten 2021 tillsammans med sin bror, Gustaf Norén

Viktor Norén var med i TV4:s "Så mycket bättre" som spelades in under sommaren 2021 och sändes under hösten samma år. I programmet deltog han som duo tillsammans med sin bror, Gustaf Norén.

Viktor och Gustaf Norén föddes i Borlänge

Syskonparet föddes i Borlänge och har båda två gjort karriärer inom musikbranschen: Gustaf Norén som en av medlemmarna i Mando Diao och Viktor Norén som medlem i Sugarplum Fairy.

Viktor Norén ny medlem i "Talang"-juryn 2023

Norén är från och med våren 2023 en av fyra jurymedlemmar i underhållningsprogrammet "Talang" som sänds på TV4.

När nyheten avslöjades uttryckte artisten sin glädje över att få vara en del av programmet:

"Älskar nya människor, älskar nya bubblor. Så otroligt pirrigt att få vara en del av den nya Talangjuryn.", skrev han på Instagram då.

Var bor Viktor Norén?

Viktor Norén bor tillsammans med sin familj i centrala Stockholm. som består av hans fru, Johanna Norén, samt parets tre barn.

Har Viktor Norén barn?

Viktor Norén har tre barn: Harriet, Julian och Ruben.

Vem är Viktor Noréns fru?

Artisten är tillsammans med Johanna Norén. Är du nyfiken på Johanna är ett hett tips att lyssna på podcasten "Keeping up", som drivs av Jennie Hammar och Johanna Norén.

Podcasten drevs tidigare av Jennie Hammar och Malin Eklund.

Hur gammal är Viktor Norén?

Sångaren är född i september 1985, vilket gör honom till 37 år i skrivande stund.