Här är årets julvärd i SVT 2023 – enligt oddsen 

Det har nyligen slagit över från september till oktober, men oj så nära vi ändå är julen och allt vad det innebär. Som diskussionerna om årets julvärd i SVT, till exempel! 

Niklas Strömstedt tros bli årets julvärd 2023.

Julen är inte här riktigt än men något som redan tagit plats omkring oss är den klassiska och för många väldigt uppskattade julmusten. 

Samtidigt som man sippar lite på den kan man ta och fundera på vem som får den stora äran att vara julvärd i SVT 2023. 

Babben Larsson var årets julvärd 2022

Förra året var det komikern och programledaren Babben Larsson som höll svenskarna sällskap på julafton. Året innan dess var det kocken Tareq Taylor som agerade julvärd och innan honom var det konstnären Lars Lerin

Innan de tre ovan nämnda profilerna har bland andra Marianne Mörck, Sanna Nielsen, Ernst Kirchsteiger, Gina Dirawi och Arne Weise varit julvärdar i SVT. 

Vem blir årets julvärd 2023?

Men vem får äran att ta över uppdraget som julvärd i SVT i år? Det alltid lika spännande beskedet släpper SVT allt som oftast någon gång i slutet på oktober eller i november, men tills dess kan man själv fundera på det och ta del av vad oddsen säger. 

Av föregående år att döma kan oddsen ge en och annan ledtråd om vem den nya julvärden kan bli. Förra året sa nämligen oddsen Babben Larsson, vilket det ju sedan visade sig bli. Även 2021 visade det sig att oddsen hade rätt med Tareq Taylor i spetsen. 

Niklas Strömstedt tros bli årets julvärd 2023

Så vem kan tänkas bli årets julvärd i SVT 2023? 

Enligt oddsen hos Betsson är artisten Niklas Strömstedt en riktig favorit. Därefter kommer Carina Bergfeldt, Jesper Rönndahl, Farah Abadi och Linnea Henriksson

Men vem det faktiskt blir återstår helt enkelt att se.