Här festar "Bonde söker fru"-Matthew Haggerty med brevskrivarna – Tiktok-video avslöjar

"Bonde söker fru" är igång och bönderna har bjudit hem sina brevskrivare till respektive bondgård. Men trots att säsongen inte är klar än kan bonden Matthew Haggerty ha avslöjat hur utgången blev. I en Tiktok-video syns nämligen den australienske bonden festa till det tillsammans med ett gäng brevskrivare från programmet.

I en Tiktok-video syns "Bonde söker fru"-Matthew Haggerty festa tillsammans med några av tjejerna från programmet.

Årets "Bonde söker fru" är i full rullning. I det senaste avsnittet fick vi se när bönderna bjöd hem fyra brevskrivare för att lära känna dem bättre. En av säsongens tittarfavoriter har blivit den australiensiska spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20, som hittills i programmet har valt att bjuda hem Iza, 22, Rebecka, 21, Frida, 22 och Kim, 22.

Bonde söker fru 2022 – de fick följa med hem till bönderna

Besvikelsen efter Matthews beslut i "Bonde söker fru"

Men alla var inte helt nöjda över Matthews beslut. 21-åriga Maja, en av tjejerna som inte fick följa med bonden hem till gården, kände sig besviken på sig själv och

– Jag trodde att jag skulle få hänga med och kanske få visa mer av mig själv och få en bättre chans där, säger hon i ett avsnitt av "Bonde söker fru".

Men vem som fångar Matthews hjärta återstår att se senare i säsongen – eller har han kanske avslöjat något redan nu?

Matthews festkväll med brevskrivarna

I en video på "Tiktok" syns nu Matthew Haggerty tillsammans med några av sina brevskrivare från programmet. Två av tjejerna som syns i videon är fortfarande kvar hos Matthew i "Bonde söker fru" och resterande tre har fått åka hem.

I den nämnda Tiktok-videon, som publicerades för mindre än en vecka sedan, leker bonde-Matthew och tjejerna en lek som går ut på att de ska gissa vem som blir mest berusad under den stundande festkvällen. Flest röster fick Kim. Men Savannah, 21, som åkte ut redan innan gruppdejterna, lägger med erfarenhet sin röst på Matthew då hon avslöjar att hon varit på festivalen "Tomorrowland" tillsammans med honom tidigare.

– Jag har varit med honom på Tomorrowland och han var stupfull, säger Savannah i videon.

Varför och när Matthew och Savannah varit på festival tillsammans framgår inte.

@svarjag Part two kommer imorgon @bondesokerfruofficial @Haggerz @assela69 @savvzi @911 WHATS YOUR EMERGENCY @Tova ♬ originalljud - Kim<3

Är du nyfiken på att se mer av bönderna? Spana in vad deltagarna heter på Instagram här.