Här visar Patrick Ekwall upp nya flickvännen Camilla Coene

Patrick Ekwall har hittat kärleken på nytt i Camilla Coene. Paret har tidigare berättat att de träffats ett tag men valde att hålla relationen hemlig till en början. Nu gör paret sitt första offentliga framträdande ihop.

Patrick Ekwall har mött kärleken igen i Camilla Coene.
Patrick Ekwall har mött kärleken igen i Camilla Coene.

Sportjournalisten och tv-profilen, Patrick Ekwall, 58, miste sin älskade hustru Hannah Ekwall för ungefär två år sedan till bröstcancer. Hon var då 39 år gammal. 

Under sommaren kom den glädjande nyheten på att Patrick återfunnit kärleken i PR-experten Camilla Coene, 39. Paret valde dock att inte avslöja relationen direkt utan tog det lugnt för att säkerställa att allt kändes bra för familjen först.

–  Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra. Det har så klart varit till stor hjälp, sa Camilla till Aftonbladet när nyheten kom ut.

Patrick Ekwall och Camilla Coene på premiär tillsammans

För närvarande lever paret som särbos, något de planerar att fortsätta med för att inte rubba på barnens vardag och rutiner. Men även om de inte bor tillsammans försöker de träffas så ofta som möjligt.

Det var tidigare i veckan som Patrick och Camilla dök upp tillsammans på röda mattan inför premiärföreställningen av Moulin Rouge, för första gången sedan de offentliggjorde sin relation.

Vem är Camilla Coene?

Camilla arbetar som VD på en PR-byrå i Stockholm som inriktar sig på företag som skapar exklusiva smycken. Hon är bosatt på Lidingö och har barn i samma ålder som Patricks dotter Tindra

Camilla är sedan tidigare bekant med att närvara vid större evenemang och galor, så som Rockbjörnen och Barncancergalan. Hon har även setts tillsammans med kända artister som mello-vinnaren John Lundvik, då under Barncancergalan.