Henrik Schyffert om mötet med Bianca Ingrosso: "Livrädd"

Komikern Henrik Schyffert är en av gästerna i helgens avsnitt av Bianca – ett framträdande han verkar ha blandande känslor inför.

I helgen gästar Henrik Schyffert Bianca Ingrossos talkshow.
I helgen gästar Henrik Schyffert Bianca Ingrossos talkshow.

Henrik Schyffert, 55, är aktuell med en ny stand up show samt med en ny säsong av TV4-programmet Sjölyckan, där han spelar karaktären Tomas. För att berätta om sina projekt, och troligen om annat som sker i komikerns liv, gästar han veckans avsnitt av Bianca Ingrossos talkshow Bianca, som sänds på söndag. I ett avsnitt av podcasten Nours poddelipodd och Henrik berättar han om sina känslor inför att vara med i talkshowen.

När poddavsnittet spelades in hade Schyffert ännu inte varit på inspelningen, men berättar att han ska vara på plats i studion samma eftermiddag som podden spelas in.

– I eftermiddag ska jag vara med i Biancas talkshow, säger han och tillägger:

– Jag fattar inte varför de bjuder in mig. På så sätt är ju jag... det är smickrande. Jag tänker att det är något lurt, att de ska skratta åt mig.

Henrik Schyffert förklarar att han inte känner sig hemma i just Bianca Ingrossos talkshow-miljö då han är äldre än många i produktionen.

– Så jag är livrädd för att åka dit. Det är en värld jag inte känner till.

Hur det går för Henrik Schyffert får tittarna se på söndag klockan 21.00 på Kanal 5 samt på discovery+.