Johanna Nordström är ny jurymedlem i Talang 2023 – så mycket tjänar hon

Johanna Nordström har blivit ett känt ansikte för hela svenska folket och är numera en av fyra medlemmar i nästa års "Talang"-jury. Karriären rullar på framför hela svenska folket och komikern har blivit en person som uppskattas av både stora och små. Men hur mycket tjänar man som framgångsrik komiker?

Johanna Nordström har medverkat i både
Johanna Nordström har medverkat i både "Melodifestivalen", "Bäst i test" och i "Masked Singer". Till våren 2023 kommer hon även synas som en av jurymedlemmarna i "Talang" på TV4. Hon driver även en av Sveriges populäraste poddar. Men hur mycket tjänar en framgångsrik komiker och poddare?

Den 25-åriga komikern Johanna Nordströms karriär går som tåget. Hon har programlett Melodifestivalen 2021 tillsammans med Oscar Zia, hon har en av Sveriges största poddar tillsammans med Edvin Törnblom och hon har gjort succé i SVT:s stora fredagsunderhållning "Bäst i test". Nu är hon dessutom en av fyra jurymedlemmar i "Talang" på TV4. Och inte att förglömma – hon har sålt ut arenor med sin stand up-show "Ring polisen" och är just nu aktuell med sin show "Ursäkta live" tillsammans med Edvin Törnblom.

Johanna Nordström som Draken i Masked Singer 2021

Johanna Nordström har även varit med i Masked Singer. Komikern föreställde då en drake och sjöng bland annat låten "Du måste finnas".

Så mycket pengar tjänar Johanna Nordström

Den framgångsrika komikern, som gör succé efter succé i både tv, podcast och på stand up-scenen, har minst sagt framgångsrika år bakom sig – och fler kan det tänkas bli.

Under 2020 hade Johanna Nordström en fastställd förvärvsinkomst på 574 000 kronor. Det gav komikern en månadslön på 47 833 kronor det året.