Julia Bergman har fått sitt fjärde barn: "Allt har gått bra"

Julia Bergman blev ett känt ansikte för hela svenska folket när hon medverkade i TV3:s "Unga mammor". Nu har Julia välkomnat sitt fjärde barn till världen. 

Tidigare i år gick influencern och tv-profilen Julia Bergman, 28, ut med den glada nyheten att hon var gravid och väntar sitt fjärde barn. Julia har sedan tidigare sonen Milan, 9, från en tidigare relation och döttrarna Zelda, 4, och Ilse, 2, tillsammans med fästmannen och hockeyproffset Dennis Everberg, 31. Nu har paret välkomnat sitt tredje gemensamma barn till världen och Julia är därmed fyrbarnsmamma, en liten son.

Julia Bergman: "Allt har gått bra"

Julia Bergman delar den glada nyheten på sina sociala medier:

"Hej och god morgon världen. Inatt kom denna lilla älskling till oss! Allt har gått bra, kommer uppdatera er efter helgen för nu ska vi njuta i vår bubbla. Kram!!!"skriver Julia. 

 Källa: Instagram/@juliabergman_

Drabbades av missfall

Paret väntade sitt fjärde barn redan sommaren 2021, men drabbades av missfall. I början av 2022 gick Julia ut med att hon drabbats av missfall ytterligare en gång. 

"Det gör ont i mig att behöva skriva detta ännu en gång. Jag var/är gravid och nu blöder jag. Det hela började i onsdags förra veckan när en dålig känsla kom över mig och mina tuttar slutade genast att ömma. 2 dagar senare började jag blöda, väldigt lite men ändå", skrev Julia på sina sociala medier i samband med andra missfallet.

 Källa: Instagram/@juliabergman_