Kodjo Akolor om nya livet med frun Olga: "Det här klarar vi"

En spännande framtid väntar för Kodjo Akolor, med nytt programledarjobb kliver han in i 2023. Nu öppnar han upp om det viktiga stödet från frun när han bytte jobb.

Kodjo har avslutat sin nästan 14 år långa karriär på Sveriges radio. Nu väntar nya uppdrag för programledaren. Arkivbilder.

Folkkära radioprofilen Kodjo Akolor har gjort sin sista sändning som programledare i "Morgonpasset" i P3. Efter nästan 14 på radiokanalen väntar nya uppdrag och redan i januari syns han som programledare för realityserien "Good luck guys" på Amazon Prime Video.

Lästips: Johan Jureskog: Fru, barn, längd och restauranger

Kodjo Akolor och Olga Nikrasova Akolor har fått sitt tredje barn

Men det nya programledaruppdraget är inte den enda goda nyheten för Kodjo Akolor. Så sent som i september 2022 fick han sitt tredje barn tillsammans med frun Olga Nikrasova Akolor. På Instagram delade den nyblivna trebarnspappan en bild på den nyfödde sonen med texten:

"Den 27 september kl 04:08 föddes vår grabb. Välkommen till världen min son".

Paret har sedan tidigare barnen Zion och Zoë tillsammans.

Läs mer: Kodjo Akolor och Olga Nikrasova har fått sitt tredje barn

Kodjo om fruns stöd: "Hon är anledningen till att jag håller på med det här"

I en intervju i TV4:s "Efter fem" öppnar Kodjo upp om vikten av fruns stöd när han valde att avsluta sin karriär på Sveriges radio.

– I det här fallet så var det ett gemensamt beslut, där hon var såhär "jag tror på dig och om du tror på det här så kör vi, det här klarar vi".

Han fortsätter:

– Jag får jättemycket stöd viket gör att det blir lite lättare under de här stunderna när man känner totalförlamande panik, säger Kodjo i intervjun.