Kristian Luuk bekräftar kärlekslyckan: "Är i en relation"

Efter skilsmässan med Carina Berg har Kristian Luuk varit sparsam med att dela med sig av sitt kärleksliv. I ”Eftermiddag med P3” bekräftar dock programledaren att han inte längre är singel.

Kristian Luuk är aktuell som programledare för både 'På spåret' och 'Min sanning'.
Kristian Luuk är aktuell som programledare för både "På spåret" och "Min sanning".

Programledaren Kristian Luuk, 57, är minst sagt ett välkänt ansikte i svensk television. Framför allt förknippas han med SVT-programmet "På spåret", där han tillsammans med Fredrik Lindström ger tittarna ledtrådar om diverse resmål och kunskap om världen, samt intervjuprogrammet "Min sanning". Trots att han är vad vin att synas i rampljuset, är han desto mer förtegen när det kommer till att prata om sitt privatliv. Nu öppnar dock Kristian Luuk upp och kommer med ett härligt kärleksbesked.

Kristian Luuk: "Är i en relation"

Kristian Luuk var tidigare gift med tv-profilen Carina Berg, 45. Efter deras uppbrott 2016, har han valt att hålla sitt kärleksliv utanför offentlighetens ögon – fram tills nu.

Det var när Kristian gästade radioprogrammet "Eftermiddag i P3", som han och programledaren Hanna Hellquist, 43, kommer in på ämnet kärlek och relationer. Hanna tog då tillfället i akt och frågade Kristian om hans kärleksliv. Han valde då att avslöja att det faktiskt finns en speciell person i hans liv, som dessutom funnits där ett tag.

– Jag är i en relation sen något år tillbaka, berättar han. 

Vem den lyckliga personen är lämnar han dock osagt.