Kristin Kaspersen och Hans Fahléns son har vuxit upp – så ser han ut idag

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén var under en tid Sveriges populäraste par. Tillsammans fick de sonen Leon Kaspersen-Fahlén som nu har vuxit upp.

Filip Kaspersen Lamprecht, Kristin Lamprecht, Leon Kaspersen Fahlén och Hans Fahlén.
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén var gifta mellan 2003 och 2009.

I sju år var programledaren Kristin Kaspersen och tillsammans med Martin Lamprecht, paret fick sonen Filip Kaspersen Lamprecht innan de valde att gå skilda vägar. Några år därpå fann hon kärleken i programledarkollegan Hans Fahlén.

Kristin Kaspersen och Hans Fahléns relation

Kristin och Hans träffades första gången när de arbetade tillsammans i Åre, Jämtland. Paret blev senare ett av Sveriges mest omskrivna par och 2003 tog de nästa steg och gifta sig. Bröllopet firades med en stor ceremoni i Åre kyrka, enligt Aftonbladet.

I februari 2004 välkomnade de sitt första barn, en son som fick namnet Leon Kaspersen Fahlén.

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén valde att gå skilda vägar 2009 och har berättat att de har en god relation till varandra.

Leon Fahlén har tagit studenten

Leon har idag hunnit bli 19 år gammal och tog studenten den 8 juni. På Instagram syntes de glada och stolta föräldrarna tillsammans med sonen som precis tagit sin studentexamen.

"Det jag är mest stolt över är den varma, roliga och omtänksamma människa du är. Ditt hjärta är så stort!", skrev Kristin på Instagram.