Lina Hedlund om frieriet från Nassim Al Fakir: "Blev inte skitglad"

För fyra år sedan friade Nassim Al Fakir till kärleken Lina Hedlund inför en stor publik på Friends arena. Nu berättar hon om hur hon egentligen kände när sambon gick ner på ett knä.

Nu berättar Lina om hur det var att bli friad till inför en stor publik. Akrivbilder.
Nu berättar Lina om hur det var att bli friad till inför en stor publik. Akrivbilder.

Artisten Lina Hedlund och programledaren Nassim Al Fakir har varit ett par 13 år och har barnen Eide och Tilo tillsammans. För fyra år sedan förlovade paret sig, Nassim gick ner på ett knä för att ställa den stora frågan till Lina, som svarade ja. Men nu berättar Lina att hon först inte blev glad över frågan.

Så reagerade Lina Hedlund när Nassim Al Fakir friade

Det var efter "Stjärnornas hoppning" på "Sweden International Horse Show", mitt under en tv-sändning, som Nassim Al Fakir red in i en lättklädd gladiator-utstyrsel för att fria till Lina.

– Jag fattade ingenting och in kommer du (Nassim) in i den där looken. Jag har aldrig varit förlovade eller friad till, så det var lite så där 'nej va, det är jättemycket folk här', säger Lina Hedlund i en intervju i TV4:s "Nyhetsmorgon".

Trots att det inte bara var glada känslor till en början, vände det snabbt till det positiva.

– Jag blev inte skitglad på en gång. Morgonen efter tittade jag ner och kände 'åh vad fint', säger Lina.

När är bröllopet mellan Lina Hedlund och Nassim Al Fakir?

Fyra år efter frieriet har något bröllop mellan Lina och Nassim fortfarande inte ägt rum. Anledningen är helt enkelt att coronapandemin satte stopp för giftermålet.

– Ska man gifta sig, vilket jag förhoppningsvis gör en gång, då ska det inte finnas några restriktioner,. Jag vill det ska kunna vara mycket folk och närhet, säger Lina Hedlund i "Nyhetsmorgon".

Däremot går bröllopsplanerna fortfarande på högvarv.

– Vi har knäckt idén hur vi vill ha bröllopet, för vi kanske inte vill ha ett riktigt traditionellt bröllop. Nu är det mer det där att man ska sätta det där datumet, säger hon.

Men något tv-sänt bröllop blir det inte enligt paret.