Louie Marti om serien med Magdalena Graaf: "Fann varandra igen"

Efter att Magdalena Graaf och Louie Marti spelade in kunskapsprogrammet Typisk romer tillsammans gjorde paret slut. Men inför premiären hittade paret tillbaka till varandra igen. Nu visar Louie upp lyckan.

Magdalena Graaf och Louie Marti.
Magdalena Graaf och Louie Marti gör programmet Typiskt romer tillsammans.

Magdalena Graaf och Louie Marti fann kärleken i varandra 2020 och några månader efter att relationen blev offentlig förlovade de sig på ett kebabhak 2021.

"Jag har väntat på rätt tillfälle i nästan 2 månader", skrev Louie på Instagram i samband med en video från frieriet.

Läs mer: Louie Marti: Dokumentär, Instagram och relationen till Magdalena Graaf

Uppbrottet mellan Magdalena Graaf och Louie Marti

Paret planerade för ett bröllop men i november 2022 meddelade istället Magdalena på sin blogg att paret valt att gå skilda vägar.

"Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar", skrev hon då.

Efter uppbrottet har ex-paret synts flitigt tillsammans och verkade till synes ha en fortsatt fin relation. Det gemensamma utbildningsprogrammet Typiskt romer spelade paret in innan uppbrottet och inför premiären berättade Magdalena att hon och Louie fortfarande var vänner.

"Nej vi är inte ihop. Men vi kommer synas tillsammans och umgås lite framöver, då vi släpper en serie ihop på SVT. Det är väl kul? Att man kan hänga och inte bråka", skrev Magdalena på sin blogg tidigare i år.

Enligt Graaf är serien inte bara utbildande om romer, utan det blev även ett sätt för paret att lära sig om varandras olikheter.

Magdalena och Louie har återförenats – bekräftar relationen

Nu har paret hittat tillbaka till varandra. I en intervju med Amelia avslöjade Magdalena att hon och Louie har fått upp ögonen för varandra igen.

– Louie kom in här och jag kände: ”Fasiken vad jag älskar dig”. Jag sänkte garden. Han passade barnen, skjutsade dem till tennisen, handlade och lagade middagar. Så jäkla fantastiskt! Jag hade verkligen saknat det, så nu har vi börjat om igen, sa hon till tidningen.

Marti har därefter fortsatt synts kontinuerligt på Magdalenas sociala medier och följde även med på hennes påskfirande i Klimpfjäll. På premiärdagen av Typisk romer bekräftade han relationen till Graaf.

"Idag är det premiär på UR och SVT programmet som gjorde att vi gjorde slut. Och som även gjorde att vi fann varandra igen", skrev han på sin Instagram.