Malin Berghagens hyllning till fästmannen Martin efter svåra tiden: "Du är mitt allt"

Tre veckor har gått sedan folkkäre artisten Lasse Berghagen somnade in efter en tids sjukdom. Nu delar hans dotter Malin Berghagen med sig av en hjärtevärmande hyllning till fästmannen Martin Chalton, och tackar honom för det stöd han har gett henne den senaste tiden.  

Malin Berghagen och Martin Chalton har varit tillsammans i fem år och förlovade sig 2019.
Malin Berghagen och Martin Chalton har varit tillsammans i fem år och förlovade sig 2019.

Tre veckor har passerat sedan vi fick säga farväl till den folkkäre artisten och tidigare "Allsång på Skansen"-ledaren Lasse Berghagen. Efter att ha kämpat med hjärtbesvär och en hjärtklaffsoperation i september, slöt han sina ögon för sista gången vid 78 års ålder. 

Malin Berghagens fina ord till fästmannen: "Han som bär mig"

Hans dotter, Malin Berghagen, 57, har öppet delat med sig av sin sorg på sociala medier. I ett inlägg på sin Instagram visar hon nu sin stora uppskattning för fästmannen Martin Charlton, 52, och hyllar honom för den omsorg och kärlek han gett henne den senaste tiden. 

"Han som håller mig. Han som bär mig. Han som står stilla så jag kan luta mig emot honom när jag behöver. Han som låter mig vara stark och superhjältinna men också liten och sårbar. Han som låter mig fladdra, känna och blomma. Han som älskar att sitta vid min sida. Han som ALLTID valt mig där andra tidigare vacklat. Han som låter mig vara mig själv och mitt unika jag", skriver Malin och fortsätter: 

"Han som inte håller med men älskar mig ändå. Han som är kvar och inte spelar på andra planhalvor för att han är rädd att han kan vara den som förlorar. Han som är trygg i att jag avgudar honom, respekterar honom och värnar om honom igenom allt. Min! Du är mitt allt"

Paret har varit tillsammans i över fem år och förlovade sig för fyra år sedan. 

Källa: Instagram/@malinberghagen