Mamma och dotter med ambulans till sjukhus efter muffinsfika – innehöll hasch

Två personer, en mamma och hennes dotter, fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha ätit vad de trodde var vanliga muffins. Bakverken visade sig innehålla hasch och mamman och dottern blev okontaktbara.

En kvinna hade fått haschmuffins av sin chef och lagt dem hemma i frysen – utan att varna de andra i familjen, vilket resulterade i ett två andra familjemedlemmar fick föras med ambulans till sjukhus.

En mamma och hennes dotter fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha ätit muffins som de tagit ur frysen hemma. I bakverken fanns hasch – och nu åtalas en annan familjemedlem tillsammans med den som bakat kakorna för narkotikabrott, rapporterar flera medier.

Familjemedlemmen som lagt kakorna i frysen hade fått dem på jobbet av sin chef. Först förvarade hon dem på sitt rum, men sedan lade hon dem i frysen för att de skulle hålla sig – hon varnade dock inte de andra i familjen.

När ambulans tillkallades beskrevs kvinnan och flickan som ätit av muffinsen som okontaktbara. De var kraftigt illamående, yra och hade svårt att andas. Båda de åtalade erkänner brott.