Måns Zelmerlöw syns ihop med 20 år yngre artisten

Det händer en hel del i artisten Måns Zelmerlöws liv just nu, både på relations- och karriärfronten. Läs mer här! 

Måns Zelmerlöw, 38, har inte haft det helt lätt den senaste tiden. Artisten har berättat att han och hustrun Ciara Zelmerlöw, 37, har det kämpigt i sin relation och strax innan uttalandet avföljde hon honom på Instagram

När Måns Zelmerlöw fyllde år nyligen firade han den tillsammans med sina söner, Albert och Ossian, vilket han publicerade flera bilder om i sociala medier. Men någon offentlig grattishälsning från Ciara fick, till skillnad från föregående år, inte Måns. 

På karriärfronten är det ett fullspäckat schema som gäller för Måns Zelmerlöw framöver. Han turnerar inte bara i Sverige, utan syns även på scener i Polen och Finland i sommar. 

Vilka låtar som sjungs under turnén återstår att se, men en sak som är säker är att han kommer ha 17-åriga Ola Kedra vid sin sida. 

Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw och den polska artisten Ola Kedra ligger båda under skivbolaget Warner Music och släppte nyligen en ny låt, eller en ny version av låten "Walk with me" som finns med på Måns album "Time" från 2019. 

Ola Kedra.

Originallåten sjungs av Zelmerlöw och den svenska artisten Dotter, men nu hörs alltså en annan kvinnlig artist i låten. 

"It’s out! The new version of ”Walk With Me - Chodź ze mną” with lovely Polish singer @olakedra_🤍", skriver Måns Zelmerlöw om låtsläppet på Instagram. 

Ola Kedra kommer att medverka under flera av Måns Zelmerlöws kommande spelningar. Du ser dem ihop i Polen samt i Finland i sommar. 

Spännande!