Måns Zelmerlöw visar upp färdigrenoverade sommarhuset – se bilderna här

För några år sedan köpte Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara ett sommarhus i Kattvik, Båstad. Efter en hel del renovering börjar huset nu likna en lyxvilla, med sin havsutsikt och exklusiva materialval i både badrum och sovrum. Se bilderna från huset här!

Artisten och låtskrivaren Måns Zelmerlöw, 37, bor sedan ett antal år tillbaka i England tillsammans med hustrun Ciara Zelmerlöw, 36, och deras två söner. Även om familjen huvudsakligen bor i England pendlar de en hel del till Sverige. I sommar har de spenderat en stor del av sin tid i sommarhuset i Kattvik, Båstad.

Huset har varit under renovering

Det har gått några år sedan paret köpte sommarhuset i Båstad och sedan dess har huset varit under renovering. Måns har tidigare delat med sig av bilder från renoveringsprocessen av villan som nu står färdig och bjuder på allt från havsutsikt till en generös pool och jacuzzi.  Måns har dock länge uttryckt en önskan om att även renovera poolhuset och inkludera en bastu i designen. Nu har han äntligen avslutat renoveringen och kan stolt visa upp resultatet.

"Svep för före och efter. Vi har fortfarande jobb kvar att göra men nu är det inte mycket kvar. Vi har älskat det lilla nedgångna huset så mycket men insåg att det var helt ruttet och att det kommer att braka ihop vilken dag som helst. Så under de senaste månaderna har vi gjort en "liten" touch-up, samtidigt som vi försökt behålla den autentiska och mysiga känslan", skriver Måns på sina sociala medier. 

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Se fler bilder inifrån huset

Måns Zelmerlöw har tidigare delat med sig av före- och efterbilder från renoveringen av sommarhuset på sina sociala medier. Se fler bilder nedan. 

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Källa: Instagram/@manszelmerlow

Källa: Instagram/@manszelmerlow