Marcus Oscarsson öppnar upp om kärlekslivet – avslöjar förlovningen

TV4:s politiska expertkommentator Marcus Oscarsson har tidigare varit mycket sparsam med att lämna ut information om sitt privatliv. Men när han gästade "Carina Bergfeldt" avslöjade han ett och annat om hur det ligger till med kärlekslivet. 

Marcus Oscarsson.
Marcus Oscarsson.

För ett par år sedan var Marcus Oscarsson, 47, och Carina Bergfeldt, 43, med i "På spåret" tillsammans. Duons prestationer höll inte hela vägen och det blev ingen långvarig närvaro i det populära tävlingsprogrammet. Nu har de mötts igen, den här gången i Bergfeldts egen talkshow "Carina Bergfeldt". 

Marcus Oscarsson har tidigare varit mycket tystlåten vad gäller sitt privatliv, inte minst sitt kärleksliv. Men när han gästade "Carina Bergfeldt" öppnade han upp och avslöjade då åtminstone att han har en partner. 

Det är när Oscarsson pratar om vilka slags filmer han tycker om och inte som han, lite i förbifarten, nämner att han faktiskt är förlovad. 

– Om min fästmö föreslår en film och jag tänker "är det ett bra slut på den, den låter lite läskig". Då vill inte jag kolla. 

Det faktum att Marcus Oscarsson nämner att han har en fästmö får programledaren Carina Bergfeldt att stanna upp och ta upp deras medverkan i "På spåret". 

– Flickvän, jag bara... när du och jag var med i "På spåret" berättade du att du var på dejt och såg "Parasit". Är det samma flickvän som är fästmö nu?, frågar Bergfeldt nyfiket, varpå Oscarsson ger det raka svaret: 

– Ja det är det. 

Mer än så väljer Marcus Oscarsson att inte avslöja.