Maria Forsblom tvingas lämna Nyhetsmorgon – mitt under sändning 

Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom tvingades lämna mitt under morgonens tv-sändning. – Jag viker in hovarna och åker hem, sa hon i programmet. 

Maria Forsblom.

Maria Forsblom syns idag som programledare i några av TV4:s program: "Drömkåkar utomlands" och den populära långköraren "Nyhetsmorgon". 

I "Nyhetsmorgon" syns hon bland annat ihop med programledarkollegor som Martin Järborg och Anders Pihlblad, och när hon under tisdagsmorgonen skulle sända ihop med den sistnämnda blev hon tvungen att avbryta. 

Maria Forsblom tvungen att lämna 

Programledarduon hade en fullspäckad sändning framför sig, men en bit in i programmet kom beskedet att Maria Forsblom var tvungen att lämna. 

– Maria här vid min sida är en kär arbetskamrat, men också en av mina finaste vänner och Maria din röst låter inte så bra idag, sa Pihlblad i programmet. 

– Den har varit bättre, men det är så tråkigt när man inte kan vara kvar. Jag viker in hovarna och åker hem, sa Forsblom innan hon lämnar studion. 

Maria Forsblom och Anders Pihlblad kramar om varandra innan hon behöver åka hem och krya på sig.

Jenny Alversjö ersätter Maria Forsblom 

Kollegan Jenny Alversjö fick hoppa in för sin sjuka kollega.

"Nej men! Stackars Maria fick lämna sändningen och gå hem och bädda ner sig. Tur att Jenny kunde rycka in – med den äran!", står det i ett inlägg på morgonprogrammets Instagram-konto.