Maria Montazami ärliga ord om hälsokampen: "Fick sådana svettningar"

Maria Montazami är aktuell i norska matlagningsprogrammet Camp Kulinaris. Nu talar hon ut om hälsobesvären som hon kämpade med under inspelningarna av programmet.

Maria Montazami.
Maria Montazami är aktuell i norska matlagningsprogrammet Camp Kulinaris. Arkivbilder.

Tv-personligheten Maria Montazami slog igenom i Svenska Hollywoodfruar 2009 och har sedan dess blivit en folkkär profil som synts i flertalet tv-program och släppt böcker.

Montazami i nytt matlagningspogram

Under våren återvänder Maria till tv-rutan i det norska matprogrammet Camp Kulinaris. I programmet driver tio kändisar en restaurang och varje vecka röstas en deltagare ut baserat på dess prestation i köket. Förutom Maria Montazami, ska även Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren representera Sverige i Camp Kulinaris.

– Att vara med i ett norskt program var det svåraste jag någonsin har gjort. Värre än The Island, värre än allting. Jag förstår ju inte norska, säger Maria i Nyhetsmorgon.

Maria Montazami ärliga ord om hälsan

När Maria Montazami gästade TV4:s Nyhetsmorgon berättade tv-profilen om sin medverkan i programmet och förutom att kommunikationen på norska var ett problem, kämpade hon även mot klimakteriebesvär.

– Jag frågade hela tiden, men samtidigt som jag frågade var jag mitt uppe i klimakteriet, säger hon och fortsätter:

– Så det var läsglasögon och vifta när man fick sådana svettningar och norska och att laga mat på tid.

Maria avslutar med att säga att sin medverkan i Camp Kulinaris gick bra trots klimakteriet och språksvårigheten.

Läs mer: