Mark Levengood ger svar på tal kring kärleksryktet: "Filip Lamprecht är..."

Mark Levengood och Filip Lamprecht medverkade nyligen i TV4-programmet Bytt är bytt tillsammans, där de nämnde att det var "kärlek vid första ögonkastet" mellan dem.

Mark Levengood och Filip Lamprecht medverkade i Bytt i bytt tillsammans.

Tidigare i år kom Mark Levengood och Jonas Gardell med beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Sedan uppbrottet, som meddelades via ett inlägg på Instagram, har något kärleksliv från parterna inte visats upp offentligt.

Däremot har det ryktats om att, bland annat enligt finska medier, Levengood har en relation med en man som är omkring 30 år yngre än honom själv, närmare bestämt 26-årige Filip Lamprecht.

Mark Levengood ger svar på tal

Ryktet om att Levengood och Lamprecht har en kärleksrelation ska ha uppkommit efter att de båda medverkade i TV4-programmet Bytt är bytt. I programmet ska de ha sagt att när de möttes var det "kärlek vid första ögonkastet" – ett citat som ska ha lett till en påstådd kärleksrelation som Levengood nu går ut och dementerar.

"Ahh….nu lär det bli spänt på nästa middag med Kristin Kaspersen…eller ”svärmor” som jag då bör kalla henne om vi ska tro Hänt. Sanningen är dock att @filiplamprecht är helt otroligt trevlig och det var oerhört roligt att göra ”Bytt är bytt” med honom. Vi var enorma klantarsel, men lyckades ändå dra in 250 000:- till UNICEF!", skriver Mark Levengood i inlägget och refererar till en artikel från nöjessajten Hänt, som även de ska ha skrivit om ryktet om att han och Lamprecht är ett par.

Även Filip Lamprecht har uttryckt sig om situationen:

"Hahaha kreativt ändå! men va roligt det var att göra detta (bytt är bytt) med dig! Kram!", kommenterar Filip Lamprecht under Mark Levengoods inlägg.