Marko "Markoolio" Lehtosalos förmögenhet – så mycket tjänar han

Trebarnspappa, skådespelare och artist – det är bara några av de titlar som Marko "Markoolio" Lehtosalo kan skriva på sitt cv. Är du nyfiken på hur stor förmögenhet Markoolio har? Ta reda på mer här!

Markoolios förmögenhet – hur mycket tjänar Marko Lehtosalo?

Marko Lehtosalo är trebarnspappan som är känd som Markoolio för hela svenska folket. Under våren 2023 är han aktuell i "Bäst i test" där han tävlar mot Linnea Wikblad, Henrik Nyblom och Nikki Amini.

På sitt cv kan Markoolio även skriva upp att han har erfarenheter som skådespelare, radiopratare och artist. Han kunde även nyligen ses tillsammans med sin mamma, Irma Lehtosalo, på TV4 i det mycket uppskattade tv-programmet "Marko och Irma".

Marko Markoolio Lehtosalo förmögenhet – så mycket tjänar han

48-åringen har tillsynes många bollar i luften, så hur mycket tjänar den mångsysslande Markoolio?

Enligt uppgifter från Skatteverket hade Marko "Markoolio" Lehtosalo en fastställd förvärvsinkomst på omkring 1,4 miljoner kronor under 2021. Dessutom hade han ett överskott av kapital på uppemot 360 000 kronor.

Marko Lehtosalo är även verksam i flera bolag, däribland Färjholmen Holding AB som sysslar med artistisk verksamhet, som under 2022 hade en omsättning på omkring 4 miljoner kronor.