Märtha om reaktionerna efter Gift vid första ögonkastet: "På mig spottar de"

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har väckt starka känslor hos tittarna. Ett av de par som blivit mest uppmärksammade är Märtha Bonnevier och Axel Kratz, som valde att hoppa av programmet efter fem avsnitt.

Att relationen mellan Märtha Bonnevier och Axel Kratz både började och slutade i det allra stelaste laget kan inte ha undgått någon. Parets resa i "Gift vid första ögonkastet" kom inte riktigt igång och avslutades därför fem avsnitt in i årets säsong. Efter uppbrottet har Märtha och Axel uppgett att de numera endast ses i mediala sammanhang. Märtha har även berättat att hon börjat dejta en del, men båda parter anser sig själva som singlar idag.

Läs mer: Märtha och Axel talar ut om relationen efter "Gift vid första ögonkastet": "Dejtar"

"Gift vid första ögonkastet"-Axel Kratz: "Inte beredd"

Under tisdagen hände det igen: Märtha och Axel träffades i SVT:s Morgonstudion där de bland annat avslöjade vilka reaktioner de fått av okända människor efter de synts i tv-rutan.

– Man var inte beredd på att det skulle bli en så stor grej som det faktiskt blev, säger Axel under intervjun.

Läs mer: Gift vid första ögonkastet 2022: Här är alla deltagare på Instagram

Märtha Bonnevier: "På mig spottar de"

När de får frågan om folk går fram och vill prata med dem på stan skakar Märtha på huvudet, men Axel, han berättar att det är väldigt många som vill gå fram för att både prata och ta bilder med honom.

– Det är ju magiskt. På mig spottar de, säger Märtha skämtsamt.

– Nämen! utbrister både programledarna och Axel.

Märtha tar tillbaka "skämtet" och säger att de verkligen inte spottar på henne, men att hon inte märker någonting.