Melinda Jacobs första ord efter bröllopet med E-type: "Så lycklig och tacksam"

I helgen sa Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson äntligen ja till varandra. Nu berättar nygifta Melinda om känslorna efter det storslagna bröllopet. 

Melinda Jacobs och Martin 'E-type' Erikson har gift sig.
Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson har gift sig.

I helgen gifte sig Melinda Jacobs, 39, och Martin "E-type" Erikson, 58, äntligen med varandra under en ceremoni som hölls vid Vadstena slott. 

Bland gästerna som närvarade vid bröllopet fanns flera kända namn som Carola Häggkvist och Dr. Alban. Även Sveriges statsminister, Ulf Kristersson, närvarande tillsammans med frun Brigitta Ed som också var den som förrättade vigseln. 

Melinda Jacobs ord efter bröllopet: "Det kommer ta en stund att ta in allt"

Efter den minnesvärda helgen tog Melinda Jacobs till sina sociala medier för att uttrycka sina tankar. 

"Funderar och funderar vilka ord jag ska använda… vilka är stora nog, tillräckliga? Vilka kan beskriva den magiska dag vi fick uppleva i lördags omringade av så mycket kärlek", skriver hon och fortsätter:

"Jag är så lycklig och tacksam. Tar nog några dagar att landa och hitta dom."

Källa: Instagram/@missmelinda_j

Kändistätt på bröllopet

Både under och efter bröllopet delade flertalet gästerr delat från vigseln och festen på sina sociala medier. En av dem är Carola, som berättar om bröllopet i ett inlägg på sina sociala medier:

"Otroligt vackert och starkt bröllop som jag får glädjen att vara med på då jag känt Martin (E-type) sedan tonåren och Melinda sedan några år tillbaks och hennes heroiska insats och engagemang kring bortgången av ’Lilla hjärtat’ - som hette Esmeralda. Vi alla som är här ikväll står med er och är så lyckligt hoppfulla och glada för er kärleks skull!", skriver Carola. 

Källa: Instagram/@carolaofficiell