Melinda Jacobs ord innan dotterns ankomst: "Inte lika redo"

Melinda Jacobs och E-Type väntar sitt första barn tillsammans. Nu berättar Melinda om känslorna inför förlossningen.

Nu berättar Melinda om känslorna inför förlossningen.

Artisten Martin "E-Type" Eriksson, 57 och Melinda Jacobs, 38, blev ett par i april 2022, senare samma år berättade paret att de väntade tillökning. En knodd är nämligen beräknad i januari 2023.

"Livets största under. I januari blir vi en till", skrev Melinda på sin Instagram.

Alla goda ting är tre, i november avslöjade även paret att de förlovat sig. Martin gick ner på ett knä och Melinda svarade ja.

E-Type och Melinda väntar en dotter

Google-ad. Hidden in the editor.Format: "desktop-panorama-1".

Melinda har tidigare varit öppen med vad bebisen i magen har för kön. I podcasten "Familjärt" talade hon om och Martin väntar en liten dotter.

– Vi har vetat detta från veckan 13 eller om det var 15. Många gissar på att det är en pojke med tanke på hur magen är formad då magen är lite spetsig. Men icke. Det är faktiskt en liten flicka i magen, sa Melinda i podcasten.

Melindas ord inför förlossningen

Nu är det bara några få dagar innan bebisens ankomst. På Instagram talade Melinda Jacobs ut om sina blandade känslor inför förlossningen.

"Är så redo att möte bebis. Som jag längtar. Kanske inte lika redo för själva födandet men som gravid jag klar", skriver hon och fortsätter:

"Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar. Illamåendet håller i så håll tummarna att bebis kommer i dagarna".