Min flickvän är bästa vän med sin gamla KK – kan jag lita på henne?

I den moderna datingvärlden stöter människor ofta på situationer som denna, där en partner har en nära vän med en historia som kan utlösa känslor av svartsjuka, oro och misstro. En användare i Familjelivs forum delar med sig av sin upplevelse.

Genrebilder. Foto: Pexels

Forumanvändarens frågeställning lyder:

"Jag är tillsammans med en tjej som har en killkompis som är hennes bästa vän. Innan vi blev ihop så va dom kk. Och nu varje gång det plingar till i telefonen och det är han som skrivit så skiner hon upp som en sol, hon pratar om hur bra han är och han har allt, hus,båt,snygga bilar. Hans parfym luktar så gott, den borde du ha säger hon till mig. Och i varje sms skriver hon puss eller gör ett hjärta, och varje gång vi haft sex så tar hon telefonen och börjar smsa han. Nu till det svåra, hon säger att dom bara är bästa vänner, ska jag lita på det? Jag har inte ens träffat han."

Andra läsare har svarat:

"Tycke inte det spelar någon roll om de bara är vänner, hon beter sig gränslöst och respektlöst mot dig,"

"Jag vill inte att min tjej springer runt och träffar en massa andra killar när vi är tillsammans."

"Onödigt att må dåligt över. Den bästa kompisen mår sämre än dig för att hans livs kärlek håller honom på halster och ligger med dig istället för honom. Han är offret här, inte du."

Läs hela tråden här och tyck till!