Carolina Gynnings hårda ord till Viktor Philipson – efter beteendet: ”Separata sovrum”

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019. Nu berättar Carolina vad hon stör sig på med Viktor. 

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019.

Konstnären och entreprenören Carolina Gynning, 45, och Viktor Philipson, 38, träffades 2019 och det var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har bitvis varit utmanande och har både separerat, hittat tillbaka till varandra och fått dottern Vilda tillsammans. 

Carolina Gynning har även två andra döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele. Familjen består också av flera husdjur och nyligen avslöjade hon att det tillkommit ännu ett djur i hushållet och nyligen fick familjen ytterligare ett tillskott i form av en ny hundvalp. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning 2019.

Läs mer: Carolina Gynnings känslosamma ord – talar ut om gravidkampen: ”Blev aldrig...”

Det stör sig Carolina Gynning på hos Viktor 

Tillsammans med Carina Berg driver Carolina podcasten ”Gynning och Berg” där lyssnarna får följa med i profilernas händelserika liv och relationer. Det är i avsnittet ”Onanissan” som Carolina Gynning berättar om en sak Viktor gör i relationen som hon tycker är riktigt otrevligt. 

– Vi har ju haft ett problem ganska länge. Det är det här med Nischtis [Viktors reds. amn.] snus. Han snusar mycket i sömnen och när han gör det rinner det snus ner på kudden. Det byts även snus på nätterna. Han har ett vitt nattygsbord bredvid sin säng där han kletar av snuset, säger Carolina och fortsätter: 

– Det gick ganska kort stund innan jag bestämde mig för separata sovrum. 

Viktor Philipson och dottern Vilda.

Därför sover Carolina Gynning och Viktor Philipson i separata sovrum

Duon fortsätter prata om det faktum att Carolina och Viktor sover i separata sovrum och att den största anledningen till att hon vill ha det så är snuset. Men även dottern Vilda, eftersom hon gärna tar upp mycket plats i sängen som lämnar lite utrymme åt två vuxna människor. 

– Jag har ingen lust att sluta sova med henne. Därför blir Nischti [Viktor reds. amn.] lite utanför och får sova i sitt snus. 

Carolina påpekar att hon faktiskt tycker relationen blivit bättre sen de beslutade sig för att ha separata sovrum, dels för att de slipper se varandras ”äckliga sidor. 

– Jag tycker det är jättetrevligt att slippa det där lite äckliga med sin partner. Och bara få det gossiga.