Min man sexchattar med andra kvinnor – vad ska jag göra?

I dagens digitaliserade värld har våra relationer och förtroenden påverkats av den teknologiska utvecklingen. Från sociala medier till datingsidor har internet skapat nya möjligheter för människor att interagera och kommunicera, men det har också gett upphov till nya utmaningar när det gäller att hantera misstankar om otrohet. En användare i Familjelivs forum delar med sig av sin upplevelse.

Genrebilder. Foto: Pexels

Att konfronteras med misstankar om otrohet kan vara en överväldigande och smärtsam upplevelse. Hur navigerar man i en situation där man misstänker att ens partner är aktiv på datingsidor, trots tidigare överenskommelser om exklusivitet?

Forumanvändarens frågeställning lyder:

"Jag har tidigare kommit på min man med att skriva med andra tjejer på olika datingsidor. För mig är det otrohet och inget jag tycker är ok i ett förhållande, vilket han vet om att jag inte accepterar. Vid tidigare tillfällen skapade jag själv en profil och mycket riktigt fanns han där (var dessutom online). Problemet är att han raderar kontot efter varje gång och på så sätt finns han ju inte kvar när han inte är online så då ser jag honom inte där. Vid första konfrontationen hette han sitt riktiga namn och vid ett annat tillfälle hade han skapat en fejkprofil med annat namn för att dölja att han var där.

Som sagt så misstänker jag att han är i gång igen men vet inte hur jag kan få det bekräfta?"

Andra läsare har svarat:

"Du skriver att du inte accepterar denna typ av otrohet. Men det är ju precis vad du gör genom att stanna med honom."

"Hur kan man ha en låst telefon och inte ge sin partner fri tillgång till den? Då döljer man något."

"För mig löste det sig genom följande:

1. Fri tillgång till min partners telefon.

2. Jag kollade den då och då tills jag tröttnade på att kolla. Hittade inget mer så fick lita på min partner."

Läs hela tråden här och tyck till!