Molly Sandéns talar ut om Så mycket bättre-artisten: "Trodde han hatade mig"

Jonathan Johansson är en av artisterna som deltar i "Så mycket bättre" i år. I ett klipp som publicerats på programmets sociala medier syns Molly Sandén berätta om sin relation till artistkollegan: 
– Jag fick en väldigt stark känsla av att han hatade mig.

Molly Sandén och Jonathan Johansson släppte låt 2020

Artisterna Molly Sandén och Jonathan Johansson sjunger låten "Come Whatever, Come What May" tillsammans, och har uppträtt med låten på flertalet scener, däribland hos "Skavlan" och "Musikhjälpen"

Men vägen till duetten som släpptes 2020 var inte spikrak, det berättar Molly Sandén i ett klipp från "Så mycket bättre" som Jonathan Johansson deltar i i år. 

"Trodde att han hatade mig"

I klippet som publicerats på programmets Instagram-konto tar hon upp låten "Rosa himmel", som ursprungligen är en låt av Jonathan Johansson. "Rosa himmel" släpptes 2016, då av Johansson. Covern av Molly Sandén släpptes 2019 i samband med att tv-serien "Störst av allt", där Sandéns version förekommer, släpptes på Netflix. 

– Det hela började med att jag snodde hans låt "Rosa himmel". När jag träffade honom första gången skämdes jag lite, och jag trodde typ att han hatade mig. Jag fick en väldigt stark känsla av att han hatade mig, berättar Molly Sandén i klippet

Sandén förklarar att det enda hon ville var att bli omtyckt av artistkollegan – en önskan som senare blev verklighet.

– Idag är jag sjukt glad att kalla Jonathan min vän, säger hon.