Nya beslutet: Sofia och Magnus Wistam säljer lyxvillan – så mycket kostar den

Sofia Wistam och maken Magnus säljer nu sin magnifika sekelskiftesvilla på Lidingö. För Expressen berättar hon om parets framtidsplaner utan familjehuset.

Magnus och Sofia Wistam gifte sig 2003.
Magnus och Sofia Wistam gifte sig 2003.

Programledaren och podcast-profilen Sofia Wistam och maken Magnus Wistam har kilat stadigt i över 20 år. De träffades första gången i en skidlift i alperna och, blev ett par och valde senare att gifta sig 2003. Paret har sedan dess fått barnen Texas och Lennox.

Sofia Wistam har även barnen Kit och Sindy från två tidigare relationer.

Lyxvillan på Lidingö

Paret flyttade in i en makalös villa med på Lidingö, öster om Stockholm, 2006 och har sedan dess levt och frodats i huset.

Enligt Booli har villan en boyta på 229 + 65 kvadratmeter fördelat på nio rumt och kök, och är värderad till lite över 19 miljoner kronor. I en intervju med Expressen avslöjade Sofia Wistam att paret betalade omkring 7,5 miljoner när bostaden hamnade i deras ägo.

Sofia och Magnus Wistams nya kapitel – flyttar innanför tullarna

Men nu är det dags att vända blad och gå vidare, paret har nämligen bestämt sig för att sälja lyxvillan. Sofia berättade för Expressen att barnen snart flyttar hemifrån och att det känns som ett naturligt steg för paret att flytta ut även dem.

– Vi har fått två barn i det här huset, så det är både lite nostalgi men också lite pirrigt om det skulle bli en ny fas inne i stan, säger hon till tidningen.

Hon poängterar dock att det inte råder någon brådska eftersom det trots allt är ett stort steg att flytta från hus till lägenhet.