Orden om Filip Lamprechts nya tjej: "Supertrevlig"

Sedan Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjorde slut våren 2021 har hon varit öppen med att hon träffat en ny, Jesper Nicklasson, gjort slut med honom och nu träffat en ny pojkvän, Sebastian.  Däremot har det varit relativt tyst från Filip Lamprechts sida. Men i podcasten "Högt i tak" avslöjas det nu att Lamprecht hittat kärleken på nytt.

Filip Lamprecht är son till programledaren Kristin Kaspersen.

Rosanna Charles och Sanna Guidetti om mötet med Filip Lamprechts tjej 

Det är när podduon Rosanna Charles och Sanna Guidetti pratar om att de ofta misstas för att vara otrevliga, som de kommer in på ett möte med Filip Lamprecht och en person som de benämner som hans tjej.

– I helgen träffade vi på Filip Lamprecht och hans tjej. Han bara "hon tror inte att du gillar henne", berättar Rosanna Charles i podcasten. 

– Jag gick ju fram och kramade henne för att det kändes som att vi hade träffats, tillägger Sanna Guidetti.

"Supertrevlig"

Därefter uttrycker Charles att Filip Lamprechts flickvän är en trevlig prick:

– Jag älskar ju Filip. Han är otroligt och jag har träffat henne några gånger och hon är supertrevlig.

Vem denna tjej är låter de vara osagt i podcasten. 

Filip Lamprechts umgänge med Linn Hegdal

Våren 2021 deltog Filip Lamprecht i TV4-programmet "Let's dance". Där dansade han med proffsdansaren Linn Hegdal. Dansparet tog hem vinsten det året och har sedan dess synts ihop en hel del. De har bland annat varit i på familjeresa och spenderat tid på olika orter tillsammans. 

Även fast de inte alltid syns på bild tillsammans så lägger de allt som oftast upp bilder från samma plats vid samma tidpunkt. 

De har till exempel varit i Rom, Järvsö och i Norge vid samma tidpunkt – och postat bilder i samband med sina resor.