Oroliga beskedet innan programstart – Linda Lindorff talar ut: "Helt fruktansvärt"

Linda Lindorff hjälper årligen bönder att hitta kärleken och nu har det blivit dags igen i "Bonde söker fru – jorden runt". Trots det, talar nu Linda Lindorff ut om den stora oro inför programmet.

Linda Lindorff.
Linda Lindorff utrycker sin oro kring "Bonde söker fru – jorden runt".

Kärleksgurun Linda Lindorff är sedan en lång tid tillbaka programledare för "Bonde söker fru". I över 15 år och genom 17 säsonger har hon parat ihop bönder med brevskrivare och resultatet har blivit både bröllop och bebisar.

Snart inleds en ny säsong av "Bonde söker fru – jorden runt", programmet där bönder från hela världen får en möjlighet att hitta den stora kärleken.

Bönderna i "Bonde söker fru – jorden runt"

I årets upplaga av "Bonde söker fru – jorden runt" söker fyra bönder kärleken. 70-årige travkusken Anders och 54-årige grisbonden Arnaud från Frankrike. 25-årige Christopher från USA och 49-årige olivbonden Dino från Grekland.

Läs mer: Alla bönder i "Bonde söker fru – jorden runt"

Lindorffs stora oro i programmet

Trots att "Bonde söker fru – jorden runt" handlar om lycka och kärlek, är det en panikslagen Linda Lindorff som utrycker sin oro inför inspelningarna av programmet. På sin blogg skriver hon att bönderna inte presenterats ordentligt på TV4, något som skapar

"Jag får lite panik när jag tänker på att kärleken i deras liv inte ens vet om att de finns. Det är ju fruktansvärt. Jag vill göra ett nytt släpp", skriver hon och fortsätter:

"Hade jag fått bestämma så hade vi gjort ett avsnitt att sända på TV4 som vanligt, det hade gjort mig lugnare".