Peg Parneviks ord – blev utslängd från inspelningen av "Så mycket bättre" efter händelsen

Peg Parnevik blev ombedd att lämna inspelningen av "Så mycket bättre", det berättar hon i sin podcast "Peg & Penny". 

Peg Parnevik, 28, är en av artisterna i årets "Så mycket bättre". Hon har tagit tittarna med storm och en av hennes tolkningar, "Bättre nu", har varit med på olika topplistor sedan den släpptes. 

Driver podcasten "Peg & Penny"

Förutom att Peg Parnevik är en framgångsrik artist driver hon också den populära podcasten "Peg & Penny" tillsammans med sin syster, Penny Parnevik, 26. Podcasten, som vanligtvis släpper ett avsnitt i veckan, har under de senaste veckorna släppt ett bonusavsnitt varje vecka. I de avsnitten diskuterar systrarna "Så mycket bättre". 

"Bad oss gå"

I bonusavsnitten berättar Peg bland annat om den fina relation som hon och artistkollegan Ellen Krauss skapade under inspelningen, och i ett avsnitt nämner hon en händelse som resulterade i att de blev ivägskickade från inspelningsplatsen. 

Peg förklarar att det hela skedde när produktionen planerade att filma ett samtal mellan artisterna Mapei och Pär Wiksten. Men till följd av en omgivning som inte kunde hålla sig för skratt kunde produktionen inte fullfölja sin idé, vilket fick dem att sätta ner foten och be övriga artister att gå: 

— Alla började skratta så mycket att de bad oss gå så att de kunde filma en fråga. Jag tror det var en fråga mellan Mapei och Pär, berättar Peg Parnevik i podcasten. 

Relationen med Ellen

Vad som ska ha gjort att de skrattat så mycket berättar hon inte i avsnittet, däremot förklarar hon att produktionen tog tag i saken och bad dem därför att lämna inspelningen: 

– De var så här "alla ut, alla ut". För vi försökte få till det så många gånger, men alla började skratta, säger hon och tillägger: 

– Jag och Ellen, det är ganska många gånger som vi bara sitter och skrattar eller gråter. Vi var så synkade.