Penny Parnevik hyllas efter ärliga bilderna: "En förebild"

Influencern Penny Parnevik blev nyligen trebarnsmamma efter att hon och maken Douglas Murray välkomnat sitt tredje barn till jorden, en liten son. Nu hyllas Penny för sina ärliga bilder på sociala medier.

Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans.
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans.

Penny Parnevik Murray, 26, blev i augusti trebarnsmamma då hon och maken Douglas Murray, 43, välkomnade sitt tredje barn till världen – en liten pojke som de har döpt till Achilles. Paret har sedan tidigare sonen Atticus, 4, och dottern Pebble, 2. 

Penny är inte bara känd som en del av familjen Parnevik, hon är även en stor influencer och driver podcasten "Peg & Penny" tillsammans med storasyster Peg Parnevik, 28. Sedan Achilles kom till världen har hon delat med sig av bebislyckan både på sina sociala medier och i podden. 

Penny Parnevik: "Försöker omfamna min kropp"

Nyligen delade den nyblivna trebarnsmamman med sig av ett bildspel på Instagram som blev lite extra uppmärksammat av följarna. På bilderna visar hon nämligen upp sin postpartum kropp, klädd i en bikini efter ett dopp.  

"Försöker omfamna min kropp och påminna mig själv att det inte finns något före och efter. Min kropp förändras alltid och kommer alltid att anta nya former", skriver Penny till inlägget. 

Källa: Instagram/@pennyyparnevik

Hyllas av följarna: "En förebild"

Bilderna gav minst sagt genklang hos många, vilket är tydligt i kommentarsfältet som idag har över 600 kommentarer. I kommentarerna hyllas Penny för sin ärlighet om kroppens förändringar efter en graviditet och att hon därmed delar med sig av en realistisk bild av moderskap, som många kan relatera till.  

"Du är BÄST! Jag önskar verkligen att fler influencers var som du! Älskar allt med dig!", skriver en följare.

"Älskar ditt självförtroende och hur du visar världen att man ska var stolt över dig själv och inte följa normen”, kommenterar en annan. 

"Så viktigt inlägg och fin inställning till din fantastiska kropp - livets kropp. Du är en förebild!", skriver en tredje.