Penny Parneviks nya barnbesked efter tredje barnet

I början av augusti blev Penny Parnevik och maken Douglas Murray föräldrar för tredje gången, med ankomsten av deras son Achilles. Nu, bara några veckor efter förlossningen, kommer Penny med nya besked angående familjen.

Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans.
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn tillsammans.

I början av augusti välkomnade Penny Parnevik, 26, och hennes man Douglas Murray, 43, deras tredje barn tillsammans, en liten pojke som de namngav Achilles. De är sedan tidigare föräldrar till Atticus, 4, och Pebble, 2.

"Den värsta smärtan jag känt i mitt liv"

Penny och hennes äldre syster, Peg Parnevik, driver podcasten "Peg & Penny" tillsammans. I senaste avsnittet fokuserar de på Pennys nyligen upplevda förlossning med Achilles. Penny beskriver då den intensiva smärtan hon upplevde under förlossningen.

– Jag började krysta och kände att huvudet är ute. Det var den värsta smärtan jag känt i hela mitt liv, berättar Penny i podden.

Hon delar också med sig av den emotionella stunden när sonen först lades på hennes bröst.

– Då kändes allt bra, jag var superlycklig och allting. Sen kollade de (barnmorskorna) om jag hade spruckit och då tittar jag på Douglas och säger "jag har spruckit hela vägen". Men sen berättar de att jag inte spruckit någonting och att allt ser bra ut, säger hon.

Penny berättar att smärtan hon kände under förlossningen var så överväldigande att hon efteråt var osäker på om hon skulle vilja uppleva det en gång till.

– Då började jag sörja det här kanske är mitt sista barn. Det gjorde såpass ont att jag inte visste om jag ville gå igenom allt en gång till, säger hon.

Penny Parneviks nya barnbesked

Trots hennes tidigare tveksamhet tyder det på att Penny har ändrat sig. Bara några veckor efter Achilles ankomst funderar hon redan på ett fjärde barn.

– Nu ser jag tillbaka på det som världens bästa förlossning och vill ha fler barn, avslutar Penny.