Per Andersson om E-types order: "Krasha bröllopsmiddagen" 

Bröllopet mellan Martin "E-type" och Melinda Jacobs präglades av både statsminister-glamour och nakenshow av Per Andersson. 

I början av september i år vankades det bröllop för Martin "E-type" Eriksson och Melinda Jacobs. Vigseln hölls i Vadstena och bröllopsfesten likaså. 

Med på festen var bland andra statsminister Ulf Kristersson tillsammans med sin fru tillika bröllopsparets vigselförrättare Birigtta Ed. På plats var även 90-talsikonen Alban Uzoma Nwapa, mer känd som Dr. Alban, för att uppträda den och annan hit. 

Men det var inte bara sång och dans från Dr. Alban som stod på schemat under E-types och Melindas bröllopsfest. Även komikern Per Andersson var där för att uppträda – på order av ingen mindre än brudgummen själv. 

E-types order: Krasha bröllopsmiddagen 

Det är när Per Andersson gästar premiäravsnittet av Bianca Ingrossos talkshow "Bianca" som det visar sig att han blivit ombedd av E-type att komma till bröllopet och framföra den nakna showen "Kuk i hatt". 

– För tre veckor sedan så ringde E-type mig och sa "du jag ska gifta mig nästa vecka", säger Per Andersson i "Bianca" och fortsätter:

– Då ville han att jag skulle köra den, att jag skulle krasha hans bröllopsmiddag. Då kunde jag ju inte säga nej. 

Sjöng "Kuk i hatt" för statsministern  

Sagt och gjort. Per Andersson dök upp – relativt lättklädd – på scen under bröllopsmiddagen. 

Han berättar också att det var en extra speciell känsla att framföra numret "Kuk i hatt" den där gången eftersom att tidigare nämnda statsminister Ulf Kristersson satt i publiken. 

– Det var ju något otroligt att sjunga "Kuk i hatt" och ha ögonkontakt med Ulf Kristersson. 

Efter bröllopet har klipp från Per Anderssons uppträdande publicerats på sociala medier, och visst ser det ut att ha blivit en rejäl skrattfest och en succéorder från Martin "E-type" Erikson.