Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om nya SVT-satsningen: "Tycker jag är jättekonstig"

Till hösten väntas nya program på SVT. Ett av dem är "Komiker utan gränser" där tittarna bland annat kommer att få se Pernilla Wahlgren utföra diverse utmaningen. Nu avslöjar showartisten scener ur humorprogrammet som

Robin Paulsson, Kristina Petrushina, Pernilla Wahlgren och David Batra från produktionen ”Komiker utan gränser”. Nu avslöjar Wahlgren detaljer från inspelningen av programmet.

Förra veckan presenterades flera av höstens program på SVT, däribland det nya humorprogrammet "Komiker utan gränser". I programmet medverkar bland andra showartisten Pernilla Wahlgren, som tidigare har beskrivit programmet som en korsning av "Bäst i test" och "Dolda kameran".

– Det var faktiskt jättejobbigt. Det jobbigaste är nog när man ser på en människa man pratar med att de tycker att man är en obehaglig person och börjar backa, sa hon om inspelningen vid SVT:s presentation av höstens program.

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren nya detaljer från inspelningen av programmet och berättar om scener som – till hennes stora besvikelse – inte ens kommer visas i tv.

Läs mer: Ny kanal för Pernilla Wahlgren – aktuell med program på SVT: "Faktiskt jättejobbigt"

Pernilla Wahlgren om nya SVT-satsningen "Komiker utan gränser"

Det är i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam" som showartisten berättar att en av utmaningarna var att gå fram till en hundägare och då prata så länge som möjligt med hunden, utan att varken titta på eller prata med hundägaren.

Wahlgren beskriver för sin poddkollega, Sofia Wistam, hur hon gick fram till en hundägare för att sedan enbart stå och prata och gulla med hunden.

– Vet du hur länge jag satt och pratade med bara hunden medans hundägaren stod bredvid?, säger Pernilla Wahlgen i avsnittet och tillägger:

– 34 minuter.

"Var helt slut"

Pernilla berättar vidare hur hon ställde frågor till hunden och fick svar från hundägaren, trots att Pernilla inte låtsades om personen i fråga.

– Jag kände ju bara efter en kvart att hon tycker jag är jättekonstig.

– Det förstår jag, säger Sofia Wistam skrattandes.

– Men hon gick aldrig, hon stod kvar, berättar Wahlgren och tillägger:

– Jag var helt slut efteråt.

Pernilla Wahlgrens besvikelse efter utmaningen i "Komiker utan gränser"

Men när kamerateamet till slut avslöjade för hundägaren att hela scenen var under så kallad "dold kamera" fick de ett svar som skapade stor besvikelse hos Pernilla Wahlgren: Hundägaren ville inte vara med på tv.

– Jag har suttit där i 34 minuter och pratat med hennes jävla hund och så får vi inte ens ta med det, säger Wahlgren besviket, men skrattandes.