Pernilla Wahlgren dementerar sonens ord: Har inte legat med Tommy Nilsson

Pernilla Wahlgren menar att hennes son Benjamin Ingrosso farit med "grov osanning".

TV4-programmet Benjamins har nått sitt slut. Under torsdagen sändes det sista avsnittet av det populära programmet och med det har även det sista musikframträdandet i programmet gått av stapeln.

Det sista musikframträdandet innehåll allt från parodisång, publikjubel och ett och annat avslöjande.

Programmets programledare Benjamin Ingrosso tog nämligen sats i det sista framträdandet och bjöd på ett försök att efterlikna Tommy Nilsson samtidigt som han sjöng låten En dag. Men det var inte bara den överraskningen som Ingrosso slog till med under det sista avsnittet av Benjamins.

Han lyckades nämligen dessutom slänga ur sig ett påstående om sin mamma Pernilla Wahlgren – ett påstående som hon nu går ut och dementerar.

Benjamin Ingrossos: "Min mamma har legat med Tommy Nilsson"

Det är när Pernilla Wahlgren gör entré i rummet under inspelningen som Benjamin – samtidigt som han pekar på henne och sjunger Tommy Nilssons låt En dag – utbrister:

– Min mamma har legat med Tommy Nilsson!

Där och då verkar hon till synes vara obrydd över orden, men under torsdagskvällen var det ord och inga visor från Wahlgrens sida.

Pernilla Wahlgren dementerar påståendet

På Instagram går hon nu ut och dementerar sin sons påstående om att hon haft ihop med med Tommy Nilsson:

"Ok då får man dementera att en absolut inte har legat med Tommy Nilsson", skriver hon och berättar att de en gång i tiden däremot har spelat kärlekspar i musikalen Sound of music.

"Tror bestämt min käre son Benjamin Ingrosso farit med GROV osanning i detta fall...!", tillägger hon.