Pernilla Wahlgren om känslorna för Tareq Taylor: "Du är..."

Att bli hyllad av en av Sveriges kanske mest kända sångfåglar (läs: Pernilla Wahlgren) är få förunnat. När Tareq Taylor visade vad han går för på bästa sändningstid var Pernilla Wahlgren en av dem som inte kunde låta bli att dela med sig av sina känslor.

Efter avslöjandet att Tareq Taylor är rösten bakom "Sagoträdet" i årets säsong av "Masked Singer" kunde Pernilla Wahlgren inte hålla känslorna tillbaka.

Årets final av "Masked Singer" blev minst sagt mycket känslosamt – inte minst för "trädet", det vill säga den kända tv-kocken Tareq Taylor, 52.

Läs mer: Tareq Taylor bekräftar – han och Sofia "PT-Fia" Ståhl är ett par

Tareq Taylor var "Sagoträdet" i Masked Singer 2022

Under lördagskvällen sjöng Tareq Taylor för fulla muggar och när det blev hans tur att ta av sig masken brast det för tv-kocken.

– Det här har varit en dröm som jag har haft sen jag var liten. Att våga sjunga. Usch, nu blir det jobbigt här ju, sa han i programmet och torkade sina tårar.

Han beskriver att Masked Singer-resan är det mest utmanande han gjort och att han aldrig trodde att han skulle komma ända till final.

– Jag har lipat så fruktansvärt mycket, tillägger han.

Tareq Taylors ord till dottern

I "Masked Singer"-panelen sitter Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, som alla blir berörda av Tareq som berättar när han pratar om kärleken han har för sin dotter.

– Jag hoppas att hon är stolt. Du vet hur viktigt det här är för mig. Jag delar detta med dig, allt, säger han med tårar som rinner ner längs kinderna.

Samtidigt som Nour torkar sina tårar fyller Pernilla i:

– Hon är superstolt.

Pernilla Wahlgrens hyllning till Tareq Taylor

Även om programmet spelades in för flera månader sen håller Pernilla Wahlgrens känslor för Tareq Taylor i sig.

Efter lördagens Masked Singer-final publicerade "sagoträdet", det vill säga Tareq Taylor, en bild på sin Instagram där han delade med sig av sin upplevelse:

"En otroligt härlig resa som jag är så oändligt tacksam över att ha fått göra. Har, trots allt det jag gör, alltid varit otroligt rädd för att sjunga framför folk."

Kommentarsfältet är fyllt med hyllningar från olika människor som uppskattat kocken i programmet. Bland de som kommenterat finns artister Charlotte Perrelli, Sarah Dawn Finer, och Mariette.

"Längtar efter att dela scener med dig framöver.", skriver Sarah Dawn Finer.

Även Pernilla Wahlgren tog tillfället i akt för att än en gång dela med sig av sina känslor för Tareq Taylor.

"Du. Är. Fantastisk!!!" kommenterar hon.