Pernilla Wahlgrens diss mot Christian Bauers överraskning: "Åker hem"

Det var i julas som Christian Bauer gick ner på knä och friade till Pernilla Wahlgren – som sa ja. Men det är inte alltid som Christians överraskningar träffat helt rätt. Nu berättar Pernilla om ett tillfälle då hon faktiskt vände i dörren och åkte hem.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade sedan i julas.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade sedan i julas.

Att överraska Pernilla Wahlgren, 55, med en present eller en oväntad gest är inte den enklaste av uppgifter – något som hennes partner, Christian Bauer, 57, har fått erfara. 

Pernilla Wahlgren om Christians gest: "Åker hem"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i flera år. Förra julen tog de relationen till nästa nivå då Christian friade till Pernilla – som sa ja. Men det är inte alltid som Christians välmenande planer träffar helt rätt. För Hänt, berättar Pernilla om en present från Christian som inte riktigt gick som tänkt. 

Han hade nämligen tänkt överraska sin blivande fru med en hotellövernattning, men när paret väl kom till hotellet och steg in i rummet fick han reda på att Pernilla hellre tillbringa natten hemma. 

– Christian är väldigt bra på att överraska, måste jag säga. Han överraskade mig med en hotellnatt, men jag kände när jag klev in på hotellrummet att; ”ja, vi kan ju vara här, eller så åker vi hem”, säger Pernilla till sajten och fortsätter:

– Nej men när man älskar sitt hem så mycket att man tycker att ens eget sovrum är mysigare än en hotellsvit, då har man lyckats med sitt hem.