Pernilla Wahlgrens pik till Niclas Wahlgren och nya flickvännen: "Pratar bara om..."

Pernilla Wahlgren är i sitt hus i Marbella tillsammans med sin pojkvän Christian Bauer, sin bror Niclas Wahlgren och hans nya flickvän Rebecca Hjelt – och det verkar som att husägaren inte är helt nöjd med de samtalsämnen som avhandlas.

Niclas Wahglren och hans 22 år yngre flickvän Rebecca Hjelt är på besök hos Pernilla Wahlgren och Christian Bauer i Marbella.

Det var tidigare under hösten som Niclas Wahlgren, 57, och Rebecca Hjelt, 35, började synas ihop på sociala medier. Oftast syns de tillsammans i olika träningssammanhang, men de delar också med sig av bilder där de visar upp sin vardag hemma från tv-soffan. En av bilderna som Rebecca publicerade på sin Instagram Story i oktober i år visade just Niclas Wahlgren i soffläge.

"Tacksam för dig, min gubbe", skrev Rebecca Hjelt till bilden.

Nu har det nykära paret bytt ut det svenska höstmörkret till solljus i Marbella. Men det är ingen miljö som helst de befinner sig. De spenderar nämligen dagarna i Pernilla Wahlgrens hus tillsammans med husägaren själv och hennes pojkvän Christian Bauer. En riktig par-resa, verkar det som!

Pernilla Wahlgrens pik till Niclas Wahlgren och Rebbecca Hjelt

Men Pernilla Wahlgren verkar inte helt nöjd med de samtalsämnen som avhandlas. På en av de Instagram Storys som paren delat med sig av under de senaste dagarna lämnar Pernilla en inte helt osyrlig kommentar om sin brors relation.

På videon syns Niclas och Rebecca sitta runt ett bord och föra en konversation, varpå Pernilla uttrycker att hon inte riktigt lirar med det som de två turturduvorna pratar om:

"Och dom här pratar b a r a om träning...!", skriver Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren är i Spanien tillsammans med sin pojkvän Christian Bauer, sin bror Niclas Wahlgren och hans nya flickvän Rebecca Hjelt.
Pernilla Wahlgren är i Spanien tillsammans med sin pojkvän Christian Bauer, sin bror Niclas Wahlgren och hans nya flickvän Rebecca Hjelt.